Contact info :

Jerry Lace

0620980627
info@hiitfitxplode.nl

Best shape of your life starts right here !
Jerry Lace - Personal Trainer & Body Builder

Mijn naam is Jerry Lace, ik ben sinds mijn 14e jaar gedreven en gepassioneerd met sport bezig.

Ik ben begonnen met boksen nadat ik als klein jongetje de film Rocky gezien had, elke morgen voor dag en dauw opstaan om te gaan hardlopen door de verlaten straten terwijl ik mijn hoofd de film muziek van Rocky hoorde :).
Trainen bij Herman van 't Hof in Rotterdam, Crooswijk was een harde leerschool, old school trainingen waarbij gehardheid en karakter kweken hoog op de agenda stonden.
Na een aantal jaar ben ik overgestapt op japanse martial arts, te weten Ninjutsu, Aikido en Kenjutsu, aangevuld met Krav Maga & Kick Boxing
Echter vanaf mijn 22e jaar ben ik in aanraking gekomen met weight lifting, allereerst om wat sterker te worden voor mijn martial arts training.

Maar toen ik eenmaal een gewicht in mijn handen gehad had, was ik compleet verkocht.
Op een gegeven moment gestopt met vechtsporten om me volledig te richten op krachtsport.

Door de jaren heen ook altijd met conditie training buiten bezig geweest, hardlopen in duurloop, maar ook hardlopen in HIIT training, circuitjes tussendoor en heel veel sprinten.

Nu na ruim 25 jaar ervaring op het gebied van training & voeding gebruik ik al mijn kennis om 7 dagen per week trainingen te geven in mn eigen private gym.

Specialisaties:

- Kracht en conditie training
- Mobilisatie
- Flexibiliteit
- Fight en Self Defense
- Blessure herstel en preventie
- Vetverlies & spieropbouw
- Yoga practice
- Voedingsadviezen
- Sport & Myofascial Release Massages